Sadržaj
Potraži me i na:

Želiš na more, a usput i želiš naučiti kako riješiti izazove s kojima se susrećeš ?
Želiš odmor od stresa, a usput naučiti kako da stres više ne unosiš u svoj život?

Možeš iskombinirati i dobiti i more i individualnu podršku u tvojem traženju kako učiniti svoj život mirnijim, radosnijim, vitalnijim, sa više obilja i boljim odnosima, a usput možeš, ako imaš ograničen broj slobodnih dana birati svoj boravak u trajanju od 3, 5 ili 7 dana od 29.05-15.06.

Kroz individualne konzultacije osvijestiti ćemo sve tvoje potencijale, pronaći kočnice i blokade te utvrditi koji je najkraći put do rješenja onoga što te sputava da život udišeš punim plućima (više o Individualnim konzultacijama i mojem 21 godišnjem radu sa osobama na transformacijskim procesima na www.damir-barusic.com).

Svaki dan ćemo se zajednički istezati, meditirati i iscjeljivati, a individualne konzultacije biti će prilagođene tvojim potrebama i željama.

Uz sve to sasvim će dovoljno vremena ostati i za sunčanje i kupanje ili što već drugo radiš dok si na moru.

Boraviti ćeš u apartmanima za 3 ili 5 osoba, 50 metara od mora sa pogledom na zalazak sunca, u malom i mirnom mjestu Jakišnica. Apartmani su opremljeni posteljinom, ručnicima i svim potrebnim aparatima i suđem za pripremu hrane (više o apartmanima na https://www.facebook.com/profile.php?id=100067615165953 ).
Dolazak je moguć autom do apartmana ili autobusom do Novalje, a do Jakišnice vam ja organiziram prijevoz.

Donacija sa uključenim smještajem je za 3 dana 190 eura, za 5 dana 290 eura, a za 7 dana 360 eura.

Broj mjesta je ograničen, a svoju rezervaciju ostvaruješ uplatom bespovratne akontacije od 60 eura, koju u slučaju mojeg otkazivanja vraćam u cijelosti. Ostatak uplaćuješ po dolasku.
Moguć je samostalni smještaj u manjim apartmanima uz doplatu.

Podaci za uplatu akontacije:
Udruga Dodir svjesnosti
HR6323400091110292717
svrha uplate: donacija za Individualne konzultacije – Pag

Za dodatne informacije oko sadržaja ovog događaja, načina dolaska, smještaja i adrese smještaja javi sa na mail: damir.barusic1@gmail.com ili nazovi na 091 797 0 343 (Damir Barušić).

Veselim se tvojem dolasku !

Predbilježba za konzultacije