Zašto unatoč mnogim učenjima, tečajevima i pročitanim knjigama ne pronalazite mir i radost ?!

Vrijeme je intezivne transformacije u svijesti čovječanstva.

Transformacija čovječanstva događa se zbog transformacije pojedinca.

Danas postoje brojni više ili manje religiozni, filozofski, duhovni, iscjeliteljski, meditativni, psihološki i mnogi drugi pravci djelovanja i mnoštvo ljudi koji malo promjene sadržaj postoječih, i izmisle neko novo, po mogućnosti, zvučo ime i nude ih drugima kao formulu njihove potrage za svetim gralom života: mirom i radošću, životom u ljubavi i zahvalnosti.

I meni je sve to u redu. Ta tehnika, taj duhovni ili filozoski pravac je doista i najbolji. Za tu osobu koja je to osmislila.

Ono što nije možda najbolje za vas da njihov izbor, njihov put poistovjetite sa formulom za pronalaženje svojeg životnog puta, jer ćete prije završiti u grabi kraj puta, nego na putu prema radosnom životu.

Njihov put nije i vaš put.

Njihovo iskustvo može vam biti dragocjeno, ali ne treba biti i vaša formula.

Možete kroz to pronači neki svoj dobar ili čak i savršeni alat za svoj život.

Ali alat nije isto što i vaša kreacija života kojeg imate.

Zašto je to tako?

Zato jer smo mi kreativna bića i iako smo u nekim trenucima presretni da nam netko drugi otkriva što je za nas najbolje, istinski u sebi znamo da to umanjuje naše postojanje.

Mi smo ti koji u sebi trebamo pronalaziti svoje inspiracije, svoje odgovore, donositi svoje odluke, otkrivati svoja znanja, svoje porive, svoje vrijednosti u kojima želimo rasti kroz život.

Samo ako živimo autetičnost svog postojanja, svoje “misije”, mi smo u skladu, balansu, harmoniji sa svim dijelovima sebe.

Tek tada struji kroz nas največa životna energija, tek tad smo Život.

Alati koji dobijate kroz tečajeve, radionice, knjige, videa su samo alati. Vi rukujete njima i ne očekujte od njih da vas učine sretnima, mirnima i radosnima.

Oni vam mogu poslužiti eventualno da otkrijete put za vaša otkriča Života.

Vaš autentičnost, vaša istina, vaš svakodnevni život je vaše stvaralaštvo koje trebate sami odraditi.

To je trajni izvor mira i radosti.

Stvarajte svoje istine, oslanjate se na svoju mudrost, otkrivajte svoje formule života.

Djelujte po svojoj unutarnjoj inspiraciju u skladu sa najboljim izborom svojih energija( vrijednosti, vibracije) koje trenutno možete dosegnuti i postati ćete svjesni svojeg osmjeha na licu. ❤

Ako nakon čitanja ovog teksta osjećate mir, entuzijazam, radost, znatiželju, ugodu, on je tu za vas.

Upotrijebite njegovu bit, iskoristite ga u svojem životu. Ako ne znate kako ga iskoristi i treba vam još koja uputa, kliknite na linkove mojih web stranica ispod pa mi se javite na konzultacije.

Ako nakon čitanja ovog teksta ne osjećate takve ugodne energije u sebi, onda ovo nije trenutno za vas najbolji pristup životu ili vaš pristup životu i ovome tekstu nije najbolji.

Želim svima nama što više mira i radosti, što više tolerancije, razumjevanja, osvještavanja, ljubavi i empatije. Jer jedino to vodi stvaranju života i svijeta kakvog želimo ❤

Damir Barušić

Vaš komentar

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s