Čarobna šuma-Centar u prirodi i suradnja sa OPG Komes

piše Damir Barušić
piše Damir Barušić

 

Težnja za životom i stvaralaštvom u prirodi odvela me na jedno mjesto u okolici Plitvičkih jezera  koje je u fazi nastanka i na kojem pokušavam ostvariti suradnju i uvjete za provođenje aktivnosti iz vizije stvaranja Čarobne šume-Centra u prirodi (https://dodir-svjesnosti.com/carobna-suma-centar-u-prirodi/).

 

Obitelj Komes okrupnila je gotovo 50-ak hektara zemljišta u netaknutom dijelu prirode, te stvara oazu mira u koju bi dolazili ljudi koji žele provesti svoj odmor u prirodi i pri tome dublje spoznati sebe, razriješiti se stresa, uživati u zdravoj i na prirodan način uzgojenoj hrani te kroz razne oblike edukacije o životu u prirodi i u skladu sa prirodom potaknuti ljude da žive mirnije i radosnije.
Njihovi ciljevi u velikoj su mjeri kompatibilni sa našima.

Suradnja bi se temeljila na organizaciji i provođenju edukacije iz područja osobnog razvoja, života u prirodi i u skladu sa prirodom, uzgoju povrća na permakulturnim načelima i aktivnostima terapijskog i rekreativnog  jahanja, te volontiranja.
Ostale aktivnosti iz vizije stvaranja Čarobne šume-Centra u prirodi provodile bi se samostalno na vlastitom zemljištu koje planiramo kupiti u susjedstvu OPG-a Komes.

Trenutno su na OPG-u Komes aktualni graditeljski radovi ali polako i započinju radovi na formiranju biodinamičkih i permakulturnih vrtova.

Upravo u fazi sadnje presadnica i formiranju vrtova započinjemo suradnju na organizaciji volontiranja oko realizacije tih aktivnosti.

Ukoliko ste zainteresirani za volontiranje na navedenim poslovima, a želite svoje neko vrijeme provesti u prirodi, družeći se sa biljkama i životinjama, učeći nešto novo, praktično provodeći  što ste možda teoretski naučili o sađenju biljaka i stvaranju svoje na prirodan način uzgojene hrane, možete mi se javiti na 091 797 0 343. Volonteri dobijaju besplatna intuitivna savjetovanja-tretmane Dodir svjesnosti (https://dodir-svjesnosti.com/aktualnosti/)
Ako ste pri tome osoba mirna ali poduzetna duha i energije nam se dovoljno poklapaju, moguće je i povremeno ili stalnije zaposlenje.

 

 

Objavio Damir Barušić

- osobni razvoj - priroda - humanitarno djelovanje - održivi razvoj - življenje u prirodi

Vaš komentar

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: